ERZURUM / HORASAN - İNKILAP İMAM HATİP ORTAOKULU

İNKILAP İMAM HATİP ORTAOKULU

Adres
RECEP TAYYİP ERDOĞAN MAH. ŞEHİT BAHATTİN USLU CAD. İNKILAP İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO 10 HORASAN / ERZURUM
Vizyon
BIZ; ögrencilerimizi, çagın gerektirdigi anlayısa ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanıma sahip, çevresiyle olumlu ve uyumlu iletişim kuran, bilgi ve becerisini hayatına yansıtan, görev ve sorumluluk duygusuyla okula niçin geldiğinin bilincinde olan bireyleri mutlu ve basarili olacagi bir hayata hazirlamak için varız.
Misyon
Horasan İnkılap İmam Hatip O.O. olarak; Atatürk´ün göstermiş olduğu yolda, bilimsel ve çağdaş eğitim öğretim ile öğrencilerimizin bireysel özelliklerine göre gelişimlerini, bağlamak ve böylece topluma birer birey olarak yetişmeleri için varız.Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz.Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
Okulumuz ilçe merkezindedir.