ERZURUM / HORASAN - İNKILAP İMAM HATİP ORTAOKULU

Mrt

16 Mart Horasan'ımızın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106. Yıldönümü Kutlu Olsun.

Mrt

Matematik öğretmenlerimizden Zeynep BİNGÖL ve Burcu ÇAMYAR'ın hazırlamış olduğu pano ile dünya pi gününü kutladık.

Mrt

Kurtuluş Savaşının amacını ve ruhunu, Milletin bağımsızlık istek ve azmini dile getiren İstiklal Marşının kabul edildiği tarih olan 12 Mart günü; 04.05.2007 tarih ve 5649 sayılı Kanunla " İstiklal Marşının Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Akif Ersoy' u Anma Günü" olarak kabul edilmiştir.12 Mart İstiklal Marşı'nın "Milli Marş" olarak kabul edilişinin yıl dönümü okulumuzda da düzenlenen bir törenle kutlandı.

Ock

Horasan İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından gönderilen doktor ve hemşireler okulumuz öğrencilerine baş biti, uyuz hastalığı ve hijyen konulu eğitim vermiştir. Öğrencilerimizi bilinçlendiren doktor ve hemşirelere teşekkür ederiz.

Ara

İnkılap İmamhatip Ortaokulu olarak öğrencilerimize kazanım değerlendirme sınavı yaptık.

Kas

İnkılap Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Nurbanu ZOR'un önderliğinde okulumuz öğrencilerinin hazırladığı çalışmalarını okulumuzda sergiledik. Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Nurbanu ZOR'a ve okulumuz öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, Türk Milleti’nin, büyük fedakârlıklarla kazandığı zaferlerin ardından kurulan Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümünü kutlamanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz.

Milletimiz, hürriyetine, ülkesine ve bayrağına sahip çıktığını, asla esareti kabul etmeyeceğini, asla boyunduruk altına girmeyeceğini ve bağımsızlığından hiçbir şekilde ödün vermeyeceğini tüm dünyaya 100 yıl önce ilan etmiştir.

İnkılap İmam Hatip Ortaokulu olarak Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıldönümü ve Cumhuriyet Bayramınızı en içten duygularımızla kutluyoruz.

Haz

Din Öğretim Genel Müdürlüğümüzün Erdem 2022 projesi kapsamında destek almaya hak kazanan "Çevre Hayattır" isimli projemiz İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Tekeş, İlçe Garnizon Komutanımız, İlçe Belediye Başkan Vekilimiz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz'ün katılımı ile sonlandırılmıştır.

Proje tamamlanma töreninde atık kağıt yarışmasının ödülleri de sahiplerine teslim edilmiştir. Yarışmada 1. olan öğrencimiz Yusuf Sami ÇAPKIN toplam 990 kg atık kağıt toplayrak yarışmanın kazananı olmuş ve bisiklet hediyemizi almaya hak kazanmıştır. İkinci olan öğrencimiz Adem Gözüm 880 kg ile akıllı saat ödülünü alırken 3. olan öğrencimiz Zeynep SAYGI da akıllı saati kazanmıştır. 13. öğrencimize de kadar çeşitli hediyeler verilmiştir.

Tüm bu süreç boyunca bizlere destek olan Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüze, İlçemizde bizlere destek olan Horasan Belediyesine, Kurum amirlerimize teşekkürü bir borç biliriz.

Haz

Erdem 2022 Projemizin son etkinliği olarak Doğa Timimiz ile birlikte okulumuz ve çevresinde bulunan tüm çöpleri topladık. Projemize özel olarak yaptırdığımız tişört ve şapkalarımız ile hem projemizi tanıttık hem de öğrencilerimizle temiz bir çevre oluşturduk.

Haz

Erdem projesi kapsamında yapmış olduğumuz Mobil Atık Merkezi tamamlandı. Okulumuzda mobil atık merkezini kurarak İnkılap İmam Hatip Ortaokulu olarak bu alanda bir ilke imza atmış olduk. Geri dönüşümün önemini kavramış ve sıfır atık ilkelerini benimsemiş bir nesil için her alanda çalışmalarımız devam ediyor. Projemize destek olan Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.

Haz

Erdem projesi kapsamında okulumuz bahçesinde doğal tarım alanı kurduk. Öğrencilerimiz yetiştirdiği fideleri bahçeye ekerek doğal üretim için ilk adamı attılar.

*Bahçemiz yağmur suyu ile sulanmaktadır.
*Gübreleme tamamen doğal ve kompost makine ile üretilmektedir.
*Bahçemizde her türlü ürün yetiştirilecek ve bu alanda yapılan çalışma ile örnek olacaktır. Projemizin hayata geçmesinde bizlere destek olan Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz 8/A sınıfı öğrencilerinden Merve KARA ortaokullar arası afiş çalışması mansiyon ödülü aldı. Görsel sanatlar öğretmenimiz Nurbanu ZOR'u ve öğrencimiz Merve KARA'yı tebrik ve teşekkür ederiz. Daha temiz bir çevre için el ele !

May

İnkılap ortaokulu olarak tüm sınıflarımıza kazanım değerlendirme sınavı uyguladık.

Nis

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın; ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten insanlar olarak; düşünen, kendine güvenen, donanımlı, girişimci, ufku geniş, değerlerine bağlı bireyler olarak yetiştirilmelerini sağlamak hepimizin ortak temennisi ve sorumluluğudur. 23 Nisan törenini hazırlayan öğretmenlerimiz Ayşe ÖZDEMİR ve Merve İNANÇ'a teşekkür ederiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlu olsun!

Nis

Çevre dostu İnkılap İmamhatip ortaokulu olarak mahallemizde bulunan Orta Cami bahçesine okulumuz öğrencileriyle birlikte fidan diktik. Daha yeşil bir dünya için el ele!